امروز تصمیم گرفتم دو مدل غذای محبوب و خوشمزه محلی رو بهتون آموزش بدم و سعی کردم در این مقاله به صورت ساده مراحل طرز تهیه اکبر جوجه و طرز تهیه حلیم به شکل روان و واضحتو ضیح داده بشه تا ارحت بتونید در منزل این غذای خوشمزه رو تهیه بفرمایید.
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیرهای و نیز لقب علیاکبر کلبادی نژاد بنیانگذار این رستورانها و ابداعکننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
ادامه مطلب
- جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
- رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
- لیموترش :1 کیلوگرم
- زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :3 پیمانه
- نمک و فلفل :به مقدار کافی
درباره این سایت